Violeta: Sami vrh društvene odgovornosti

Predsjednik OTVORENE MREŽE, Dr. Almir Čehajić Batko je nedavno Violeti d.o.o. Grude dodijelio najveće priznanje OTVORENE MREŽE – srce OTVORENE MREŽE za društvenu odgovornost i za spašavanje života djece u BiH, i to gosp. Peri Ćorluki, vlasniku ove cijenjenene kompanije. Napominjemo još da je Violeta d.o.o. poslije katastrofalnih poplava u BiH u maju prošle godine, dodijelila milion KM-ova Federalnom fondu ... Read More »

Oslo – umjetninama do 13.500 KM

S ciljem prikupljanja finansijske podrške projektu “Gradimo srcem BiH” u Oslu je održana Donatorska večer uz aukciju umjetnina. Tom prilikom kupljeno je 26 umjetnina u vrijednosti od 13.500 KM, odnosno 59.000 Norveških kruna. Više o samoj večeri u video prilogu.   Read More »

Održana donatorska večer u Oslu

Oko 200 Bosanaca i Hercegovaca uz prisustvo prijatelja iz Srbije, Makedonije, Hrvatske, ali i Norveške, okupilo se u petak večer u Oslu sa jednim ciljem – pružanjem podrške projektu Gradimo Srcem BiH. Naime, 27.februara u prostorijama Ambasade BiH u Oslu održana je Donatorska večer uz aukciju umjetnina, a u organizaciji OTVORENE MREŽE i pod pokroviteljstvom Ambasade BiH u Oslu. Nj.E. ambasadoru BiH ... Read More »

Sve je spremno za donatorsku večer u Oslu

Pomoć za stanovnike BiH koji su ostali bez krova nad glavom u prošlogodišnjim poplavama, ovaj put stiže iz Norveške. Naime, u organizaciji OTVORENE MREŽE, a pod pokroviteljstvom ambasade BiH u Oslu će se u petak, 27. februara, sa početkom u 19h održati Donatorska večer uz aukciju umjetnina. Donatorska večer uz aukciju se održava s ciljem prikupljanja finansijskih sredstava kao podrška projektu ... Read More »

Pogledajte umjetnine koje će se naći na aukciji

  U organizaciji OTVORENE MREŽE, a pod pokroviteljstvom ambasade BiH u Oslu će se 27. februara sa početkom u 19h održati Donatorska večer uz aukciju umjetnina. Donatorska večer uz aukciju se održava s ciljem prikupljanja finansijskih sredstava kao podrška projektu Gradimo srcem BiH. U prilogu pogledajte fotografije umjetnina koje će se tu večer naći na aukciji. Read More »

Donatorska večer uz aukciju u Oslu, 27. februara

  U organizaciji OTVORENE MREŽE, a pod pokroviteljstvom ambasade BiH u Oslu će se 27. februara sa početkom u 19h održati Donatorska večer uz aukciju umjetnina. Donatorska večer uz aukciju se održava s ciljem prikupljanja finansijskih sredstava kao podrška projektu Gradimo srcem BiH. Večer će početi predstavljanjem rada OTVORENE MREŽE, te upoznavanjem prisutnih sa projektom Gradimo srcem BiH, dok će uvod za ... Read More »

Karavan OTVORENE MREŽE I JUB-a stigao i u Bijeljinu

U utorak, 21.10.2014.godine, oko 19h u Bijeljinu je stiglo preostalih pet tona JUB proizvoda „APNENI BELEŽ“za poplavljena domaćinstva u Mjesnu  zajednicu “Ostojićevo”. Nakon prve donacije za 240 domaćinstava u mjesnim zajednicama Brodac i Batković, 120 domaćinstava u Ostojićevu će preuzeti dezinfekcijske premaze za svoje domove danas oko 13h. Dragan Perić u ime MZ Ostojićevo i mješatna ,zahvalio se OTVORENOJ MREŽI i preduzeću  ... Read More »

Ekipa OM-a isporučila pomoć i u Doboj

Ekipa OTVORENE MREŽE, nakon Zavidovića, uputila se u Doboj gdje je također isporučila petnaest tona “Apneni belež” namjenske boje društveno odgovorne kompanije JUB, koje se koriste za dezinfekciju unutrašnjih i vanjskih zidova. Boje su isporučene u skladište direkcije za izgradnju i razvoj grada Doboja. Ekipu OTVORENE MREŽE u Doboju dočekao je Rado Đurđević, koordinator za investicije u kabinetu gradonačelnika Doboja, koji ... Read More »

Scroll To Top
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien