Slušamo se&Gledamo se

ROM: Obavještavamo vas da nas na vaše i naše zadovoljstvo od sada možete pratiti i preko kablovskih operatera: BH Telecoma u okviru paketa Moja TV na poziciji 280 i Telemacha u okviru D3 Start paketa na poziciji 407 za sve regije. Slušamo se&Gledamo se Vaš ROM #ROM #UdriMuski #CentralniZatvor #Salter Read More »

“Top 10 u 10” sa Rusmirom

Svakog petka u 13,00 sati Top Lista “Mega Top 10”! 10 najvećih hitova u ovom trenutku sa svjetske muzičke scene. Letite sa Rusmirom 45 minuta dinamično kroz pjesme i informacije! Top Lista se sastavlja na bazi 3 komponente: Streaming informacije sa najvećeg streaming servisa Spotify, zatim koliko je puta pjesma zvanično -skinuta- sa interneta i na kraju najbitnije AIRPLAY, koliko puta se ... Read More »

Mojih 50

Da li ste znali da je Đorđe Balašević jedini čovjek zbog koga je Toni Cetinski plakao od sreće ali i od tuge? Ili da je, kao djevojčica, Severina ljubila televizor kada bi se na njemu pojavili Elvis Prisli ili Kemal Monteno? Sve ovo možete saznati u emisiji «Mojih 50», koja se emituje svakog radnog dana od 19h.  Ova emisija vam otkriva ... Read More »

Pod mostovima snova

Probudite vaše najljepše emocije, prisjetite se prvih poljubaca i prvih ljubavi, čarobnih ljetnjih dana, djetinjstva i nekih lijepih predjela koje ste davno posjetili… Pridružite nam se na nostalgičnom putovanju u romantične krajeve, pod mostovima snova. Uz nježne stihove, intimne priče, uspomene i najljepše balade potrudićemo  se da vam uljepšamo veče. Naxi radio BG Read More »

OTVORENA MREŽA kod Done Ares, stanje vrlo teško

Predsjednik OTVORENE MREŽE dr Almir Čehajić Batko sa saradnicima, je jutros bio u posjeti kod velikog prijatelja OTVORENE MREŽE, Done Ares. U kratkoj posjeti je primjetio izuzetno dobro i jako psihološko stanje naše Done, koja se bori sa opakom bolešću. Uz puno povjerenje prema klinici i ljekarima koji se bore za njeno ozdravljenje i uz konstataciju da prati naš jutarnji ... Read More »

JUČE, PONEDJELJAK, SUTRA…?

“Kako reče, ustvari kako je juče napisao novinar Dragan Bursać, ponedeljak je dan kad najmanje strijepimo od prolaznosti trenutka. Međutim, ima različitih trenutaka i ponedjeljaka, a svakako i novinara. Sad zaista moram da kažem ovo jer mi je baš zasmetalo kako su pojedini portal jučer prenijeli vijest o smrti našeg prijatelja. Može li honorar od 50KM ili koliko već se ... Read More »

Tragedija na Mejtašu

Izgubili smo našeg Batu… Jutros u 1:10 sati, dugogodišnji uposlenik radija Kameleon iz Tuzle, te saradnik i producent Radija OTVORENA MREŽA, Ermin Bradarić  (1965), je najvjerovatnije počinio samoubistvo. To nam je potvrdio i cijeli tim Radija OTVORENA MREŽA koji je identificirao tijelo. Jedan od najboljih ljudi i saradnika, naš dragi Bato, nas je napustio.  Posljednja tri mjeseca je zbog zdravstvenih problema ... Read More »

POZDRAVIMO OTVARANJE VIJEĆNICE ZAJEDNO!

USAID poziva građane i goste Sarajeva da u petak, 9. maja od 17h-22h na poseban način proslave veliki dan za kulturu, umjetnost i tradiciju Bosne i Hercegovine. U parku preko puta Vijećnice, uživajte u koncertu filmske muzike koju će na otvorenoj pozornici izvesti Sarajevska filharmonija pod dirigentskom palicom Samre Gulamović. Studenti pet likovnih akademija iz čitave Bosne i Hercegovine će oslikavati ... Read More »

RADIO OTVORENA MREŽA

Da li znate šta je to, zapravo, COMMUNITY RADIO? Glas civilnog društva u Bosni i Hercegovini nije se čuo, ili se nije čuo dovoljno glasno. Ovo je posebno primjenjivo za rad organizacija koje podržavaju zdravstveno i socijalno ugrožene porodice ili nevladine organizacije koje nemaju nikakvo političko i vjersko usmjerenje, a čiji je primarni interes borba protiv korupcije i povećanje transparentnosti u ... Read More »

Udri muški

Ubjedljivo najgledaniji jutarnji program u cijeloj BiH, emisija „Udri muški“ na televiziji „Pink BH“, nastala je s jedinstvenim ciljem – da poboljša komunikaciju i ujedini građane kako u BiH tako i u regiji. Već od samog početka emitovanja na radio stanici „City Kameleon Sarajevo“ emisija izaziva veliku pažnju slušateljstva i javnosti u BiH. Autor i voditelj emisije, dr Almir Čehajić ... Read More »

Community Radio OTVORENA MREŽA

Da li znate šta je to, zapravo, COMMUNITY RADIO? Glas civilnog društva u Bosni i Hercegovini nije se čuo, ili se nije čuo dovoljno glasno. Ovo je posebno primjenjivo za rad organizacija koje podržavaju zdravstveno i socijalno ugrožene porodice ili nevladine organizacije koje nemaju nikakvo političko i vjersko usmjerenje, a čiji je primarni interes borba protiv korupcije i povećanje transparentnosti u ... Read More »

Scroll To Top
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien