VELIKI USPJEH NJEMAČKIH LJEKARA: Amir Tabak nakon uspješne operacije izašao iz bolnice

Nakon složenog i višesatnog operativnog zahvata koji je izveo njemački tim ljekara u minhenskom kliničkom centru 18. januara, a kojim je uspješno otklonjen kompletan karcinom pankreasa, Amir Tabak jučer je izašao iz ove bolnice. Prema informacijama koordinatorice OTVORENE MREŽE, Irme Kolja, koja se nalazi s Amirom u Minhenu, profesor Werner, šef hirurškog tima koji je operisao Amira, uputio ga je ... Read More »

Pomozimo četrnaestrogodišnjoj Heni zajedno: Pozovite 1330 za život!

U razgovoru sa Dankom Balić iz Mostara, koja je kontakt osoba za pomoć Heni Behlulović, saznali smo da je od jučer na račun Hene uplaćeno samo 1.500 KM. Podsjećamo, Heni je hitno potrebno 60.000 eura za operaciju na Klinici za ortopediju LKH Graz. Od danas, osim na brojeve računa, Heni možete pomoći pozivom na humanitarni broj OTVORENE MREŽE 1330. Na ovaj način direktno izdvajate ... Read More »

1350 za Farisa Šestića

Priču o 10-godišnjem dječaku iz Sarajeva, Farisu Šestiću, krajem prošle godine pratila je čitava BiH kada je u dirljivom obraćanju medijima, u emisiji „Udri muški“, Farisov otac zamolio za pomoć. Upravo taj apel, „Batko, pomozite mi, dijete mi umire“, pokrenuo je čitavu lavinu reakcija, ali i OTVORENU MREŽU koja je u najhitnijoj proceduri učinila sve da 10-godišnji dječak bude spašen. ... Read More »

Promocija ROM-a i prvih jedinstvenih humanitarnih brojeva

Zahvaljujući uspješnoj saradnji sa našim partnerima i prijateljima iz programa društveno odgovornih kompanija,„Europlakatu“ d.o.o. Sarajevo i „Aumentu“ d.o.o. Sarajevo, OTVORENA MREŽA ima besplatno ustupljene lokacije za billboard-e i citylight-ove na teritoriji cijele BiH. U skladu sa tim, ista je krenula u realizaciju kampanje koja ima za cilj promociju OTVORENE MREŽE, Radija OTVORENA MREŽA i prvih jedinstvenih humanitarnih brojeva u BiH ... Read More »

Prvi jednistveni humanitarni brojevi

Projekat prvih zajedničkih humanitarnih brojeva na nivou cijele Bosne i Hercegovine – 1330 i 1350 – Jedinstveni humanitarni brojevi za korisnike svih telefonskih operatera u Bosni i Hercegovini: M:tel-a, ERONET-a i BH Telecoma, te pozivom na koje korisnici doniraju po dvije konvertibilne marke za pomoć oboljelim licima u specijaliziranom humanitarnom programu OTVORENE MREŽE. Read More »

Specijal UM: Borimo se za život – 1330 i 1350

U četvrtak, 7. marta, u specijalnom izdanju UM, Batko, zajedno sa svojim timom „OTVORENE MREŽE“ i čitavom produkcijom „Udri muški“, Radiom City Sarajevo, Radiom OTVORENA MREŽA i TV PINK BH, ponovo je radio popis stanovništva BiH i to preko prvih jedinstvenih humanitarnih brojeva 1330 i 1350 u dramatičnoj brobi za život troje divnih, maldih ljudi. SANELA, ASAD i MIRELA, svi građani ... Read More »

Jedinstveni humanitarni brojevi 1330 i 1350

VAŽNO: Nakon dugo vremena OM je uspjele da dobije jedinstvene humanitarne brojeve 1330 i 1350. Želimo da napomenemo sve građane BiH da tehnička realizacije akcije počinje danas 17/09/2012 u 12:00 časova/sati/ura. Sada možete zvati sa bilo kojeg telefonskog broja bez obzira čiji ste pretplatnik i iz koje regije Bosne i Hercegovine zovete. Možete pozivati na jedinstveni brojeve 1330 i 1350 za ... Read More »

Scroll To Top
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien