Doktor Diekmann u posjeti Sarajevu

Gost jutarnjeg programa „Udri muški“ ovog jutra bio je dr. Fritz Diekmann, svjetski priznati nefrolog na Odjelu za nefrologiju i transplantaciju bubrega u Kliničkom centru Barselona. Doktor Diekmann osobito je specijaliziran za program transplantacija bubrega sa živih donora. Na pomenutom Odjelu rade svjetski priznati stručnjaci. Dnevno mogu uraditi čak dvije transplantacije bubrega. U dijaliznom centru Kliničkog centra u Barseloni godišnje se ... Read More »

Nove istinite i potresne životne priče iz OTVORENE MREŽE

U emisiji “Hrabri ljudi” pogledajte: Nakon teške, ali uspješne, operacije tumora u frontalnom dijelu glave, hrabri četrnaestogodišnjak Izudin Jašarević konačno se vratio kući u Srebrenicu. Izudin je ponovo sa svojim jaranima na Drini. Nevjerovatna priča o novom podvigu turskih ljekara i OTVORENE MREŽE u Istanbulu. Nakon uspješne kadeverične transplantacije bubrega u Nici, francuski ljekari u potpunosti zadovoljni oporavkom Hanke Idrizović iz Živinica. Za ... Read More »

JUČE, PONEDJELJAK, SUTRA…?

“Kako reče, ustvari kako je juče napisao novinar Dragan Bursać, ponedeljak je dan kad najmanje strijepimo od prolaznosti trenutka. Međutim, ima različitih trenutaka i ponedjeljaka, a svakako i novinara. Sad zaista moram da kažem ovo jer mi je baš zasmetalo kako su pojedini portal jučer prenijeli vijest o smrti našeg prijatelja. Može li honorar od 50KM ili koliko već se ... Read More »

Humanitarna emisija „Srcem za Bosnu i Hercegovinu“ na TV Pink BH

Usljed katastrofe koja je zahvatila cijelu Bosnu i Hercegovinu TV Pink BH će u četvrtak, 22. maja od 20h-22h realizirati LIVE emisiju humanitarnog karaktera pod nazivom “Srcem za BiH”. Pozvane su javne ličnosti iz svih sfera javnog života naše zemlje koje će direktno komunicirati za građanima koji žele učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji, te na taj način pomoći ljudima u nevolji ... Read More »

Direktor misije USAID-a u BiH „Udara muški“

Gost današnje emisije „Udri muški“ bio je David J. Barth, direktor misije Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Postavili smo mu niz zanimljivih pitanja, za koje smatramo da bi mogle zanimati našu javnost, te smo dobili dosta interesantnih odgovora. Iako su Amerikanci poznati kao odlični košarkaši, priznao nam je da ga Bosanci „razvaljuju“ u košarci, te je naglasio da ne ... Read More »

OTVORENA MREŽA najavljuje novogodišnje izadnje serijala emisija „Hrabri ljudi“

„Vidite li ove prazne tribine!? Da nije bilo vas, da nije bilo dobrih, normalnih ljudi, da nije bilo rodbine i prijatelja, da nije bilo inostranstva, ove tribine bi bile prazne, a mi bismo u najvećem broju slučajeva imali onaj najgori ishod, zato vam veliko HVALA“ – ovom rečenicom Dr. Almir Čehajić Batko najavljuje novogodišnje izadnje serijala emisija „Hrabri ljudi“ u ... Read More »

Televizija Kontrast

Projekat „Televizija Kontrast“, finansiran od strane Centra civilnih inicijativa u okviru Programa partnerskog građanskog zastupanja-CAPP II, 2010. godine – Realizacijom ovog projekta OTVORENA MREŽA nastojala je da doprinese relaksaciji odnosa u bh društvu, te da skrene pažnju javnosti na životne teme građana i na jedan inovativan i originalan način da se medijski zauzme da se ti problemi postave kao prioriteti ... Read More »

Udri muški

Ubjedljivo najgledaniji jutarnji program u cijeloj BiH, emisija „Udri muški“ na televiziji „Pink BH“, nastala je s jedinstvenim ciljem – da poboljša komunikaciju i ujedini građane kako u BiH tako i u regiji. Već od samog početka emitovanja na radio stanici „City Kameleon Sarajevo“ emisija izaziva veliku pažnju slušateljstva i javnosti u BiH. Autor i voditelj emisije, dr Almir Čehajić ... Read More »

Hrabri ljudi

OTVORENA MREŽA zajedno s televizijom “PINK BH” i radijom “City Sarajevo” i mrežom od 54 radio stanica u državi i regiji, donosi vam emisiju humanitarnog karaktera koja je u potpunosti posvećena ljudima koji su zaslužili titulu pravih životnih boraca i dio su programa OTVORENE MREŽE. Gosti ove emisije su “obični ljudi” koji su se svojom hrabrošću suprostavili svim zakonima ove drzave ... Read More »

Udri Muški

„Udri muški“ u programu “Radio City Sarajevo” i mreže od 54 radio stanice u zemlji i regionu i na televiziji “PINK” BH”: od 07:30 do 9:30 sati svakog radnog dana. Ubjedljivo najgledaniji jutarnji program u cijeloj BiH, emisija „Udri muški“ na televiziji „Pink BH“, nastala je s jedinstvenim ciljem – da poboljša komunikaciju i ujedini građane kako u BiH tako i ... Read More »

Specijal UM: Borimo se za život – 1330 i 1350

U četvrtak, 7. marta, u specijalnom izdanju UM, Batko, zajedno sa svojim timom „OTVORENE MREŽE“ i čitavom produkcijom „Udri muški“, Radiom City Sarajevo, Radiom OTVORENA MREŽA i TV PINK BH, ponovo je radio popis stanovništva BiH i to preko prvih jedinstvenih humanitarnih brojeva 1330 i 1350 u dramatičnoj brobi za život troje divnih, maldih ljudi. SANELA, ASAD i MIRELA, svi građani ... Read More »

Ambasador Moon sa suprugom u emisiji “Udri muški”

”Bilo je zabavno u jutarnjoj posjeti kod Batka i emisiji Udri muški, u jednočasovnom živom intervjuu”, ovako počinje saopštenje objavljeno na fb profilu američke ambasade u Sarajevu. U razgovoru o aktuelnim dešavanjima u BiH, ambasador Moon i Batko, dotakli su se pitanja korupcije i civilnog aktivizma. ” Glas zastupnika u Mostaru, košta 100000 eura i to svi znaju, rekao je Batko, ... Read More »

Scroll To Top
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien