Porodica Nikolić izgubila krov nad glavom

Porodica Nikolić izgubila krov nad glavom

U Fakovićima, opština Bratunac, dogodio se požar koji je zahvatio porodičnu kuću porodice Nikolić. Vatrogasna jedinica Bratunac izašla je na teren po pozivu, ali požar nije saniran i kuća je, zajedno sa stvarima, totalno uništena. Otac Zlatan i majka Nevenka koji imaju petero maloljetne djece Bojana (12), Slađana (13), Jovanka (14), Vidoje (10) i Stefan (6) trenutno se nalaze u maloj sobi jedne kuće koju su im obezbijedile komšije, jer je to jedino što trenutno im mogu pružiti. Oni su zadovoljni na pomoći, ali ovo dvoje roditelja je u očaju. Ono jedino što su imali, svoj skromni dom je uništen. Nažalost oboje su bez posla, rade samo povremeno kao sezonski radnici, i ono za šta su se borili cijeli svoj život, toga više nema.

Pozivamo sve ljude dobre volje, da zajedničkim snagama pomognemo ovoj porodici, kako bi zajedno sa svojom djecom imali siguran i topao dom.

Uplate možete izvršiti na račun OTVORENE MREŽE otvoren u SBERBANK BH d.d. Sarajevo, na transakcijski račun broj: 1401010022091880 s naznakom u rubrici svrha ‘za porodicu Nikolić’.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien