22 May
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

Humanitarna emisija „Srcem za Bosnu i Hercegovinu“ na TV Pink BH

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Usljed katastrofe koja je zahvatila cijelu Bosnu i Hercegovinu TV Pink BH će u četvrtak, 22. maja od 20h-22h realizirati LIVE emisiju humanitarnog karaktera pod nazivom “Srcem za BiH”.
Pozvane su javne ličnosti iz svih sfera javnog života naše zemlje koje će direktno komunicirati za građanima koji žele učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji, te na taj način pomoći ljudima u nevolji u područjima nastradalim od poplava ili klizišta.
Svoj dolazak u emisiju “Srcem za Bosnu i Hercegovinu” potvrdili su mnogi muzičari, glumci, reditelji, sportisti koji će biti u službi građana, te na taj način zajedno pomoći ljudima kojima je trenutno pomoć najpotrebnija.
Emisije je zamišljena tako da će na humanitarne kontakt telefone, koje je televiziji Pink BH ustupila OTVORENA MREŽA, 1330 i 1350 ,oni koji budu zvali donirati novac, a sav novac ide u zajednički fond za ugrožene od poplava.
Pozivom na brojeve 1330 i 1350, prve jedinstvene humanitarne brojeve u Bosni i Hercegovini (bez obzira čiji ste pretplatnik) za sve fiksne i mobilne operatere, donirate 2KM (+PDV).

“Niko nikada nije postao siromašan dajući drugima” – Anne Frank

Kroz emisiju će nas voditi Tanja S. Đurović i Nataša Petrović i dr Almir Čehajić Batko

“SRCEM ZA BiH”, četvrtak, 22. maj od 20h do 22h

KONTAKT BROJEVI 1330 i 1350, prvi jedinstveni humanitarni bh. brojevi za sve fiksne i mobilne operatere. Pozivom na ove brojeve (bez obzira čiji ste pretplatnik) donirate 2KM (+PDV).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.