13 Nov
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

Intesa SanPaolo Banka BiH donirala 18.000KM OTVORENOJ MREŽI

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Velika humanitarna akcija „Inspirisani srcem“, koju je od 01.05.2013. do 31.07.2013. sprovela Intesa Sanpaolo Banka BiH u suradnji sa OTVORENOM MREŽOM, uspješno je privedena kraju. U prostorijama Intesa Sanpaolo Banke BiH,15.08.2013, Almir Čehajić Batko, predsjednik OM, i Alma Kapo, direktorica marketinga OM, primili su donaciju u iznosu od 18.000 KM, koja će biti usmjerena kao pomoć našim građanima kojima je neophodno liječenje u inostranstvu.

„Najprije bih želio da se ispred tima OTVORENE MREŽE zahvalim klijentima Intesa Sanpaolo Banke BiH, koji su korištenjem Visa Inspire kartice direktno pomogli za život, ali i rukovodstvu banke, koje je podrškom ovom projektu pokazalo svoju društvenu odgovornost. Korisnici Visa Inspire kartice su direktno pomogli spašavanju života naših sugrađana Irme Subašić, Sanele Mujanović i Eldina Brkovića, koji su na liječenju u Njemačkoj i Austriji, i za koje je, u ovom trenutku, OTVORENA MREŽA dala garancije za život.“- rekao je dr Almir Čehajić Batko.

U periodu trajanja akcije, Intesa Sanpaolo Banka BiH je od svake kupovine plaćene VISA Inspire karticom, bez obzira na iznos kupovine, odvajala 0,10 KM za donaciju OTVORENOJ MREŽI.

„Vjerujem da smo ovim projektom uspjeli pokazati kako zajedno možemo pomoći mnogo više. Sretni smo što je naša zajednička akcija sa OTVORENOM MREŽOM uspješno realizovana te se želimo zahvaliti svima koji su je podržali. To su prvenstveno klijenti Intesa Sanpaolo Banke BiH bez čije podrške ne bi bilo moguće prikupiti novčana sredstva. Ovom akcijom prvenstveno smo htjeli pomoći našim sugrađanima kojima je pomoć drugih od životne važnosti, ali i korisnicima VISA Inspire kartica pružiti priliku da čine dobro svaki dan, jednostavnim plaćanjem svakodnevnih troškova VISA Inspire karticom“ – rekla je Lejla Dizdarević, direktorica marketinga Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Prikupljeni iznos aktivistima OTVORENE MREŽE pomoći će da izbore još jednu bitku za život.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.