05 Oct
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

Intesa Sanpaolo Banka BiH i Visa donirali 22.000 KM za projekat “Gradimo srcem BiH”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Intesa Sanpaolo Banka BiH i kompanija Visa donirali su 22.000 KM nezavisnoj nevladinoj organizaciji OTVORENA MREŽA za projekt „Gradimo srcem BiH“.  Treću godinu zaredom Intesa Sanpaolo Banka BiH, u saradnji sa kompanijom Visa, organizuje humanitarnu akciju „Inspirisani srcem“, u okviru koje se prikupljaju sredstva za građane, koji su iz različitih razloga zdravstveno i egzistencijalno ugroženi. Partner u ovim akcijama je OTVORENA MREŽA, koja je i u ovoj godini nastavila sa podrškom bh. stanovništvu, stradalom u prošlogodišnjim poplavama.

– Naši klijenti, koji su u vrijeme ove akcije plaćali karticama Visa Inspire, na svojevrstan način pomažu bh. građanima u teškoj materijalnoj situaciji. Zavisno od broja tih transakcija Intesa Sanpaolo Banka BiH je bez dodatnog troška za klijente, izdvojila donatorska sredstva i time se potvrdila kao društveno odgovorna kompanija. Ovim putem se zahvaljujemo svim našim klijentima, koji su učestvovali u našoj akciji – rekla je direktorica Direkcije za PR i marketing komunikacije Intesa Sanpaolo Banke BiH Lejla Dizdarević. Prilikom uručenja donacije predsjednik NVO OTVORENA MREŽA Almir Čehajić Batko kazao je da je sa ovom donacijom Intesa Sanpaolo Banka pokazala svoju društvenu odgovornost, a “OTVORENA MREŽA je pokazala put, kojim su krenuli svi, da bi oni koji su izgubili sve, dobili ne samo krov nad glavom, nego i svu potrebnu dokumentaciju i infrastrukturu za nastavak normalnog života“.

– Ovo je pravi model saradnje između društveno odgovornih firmi i onih koji realizuju projekte na licu mjesta za one najugroženije – zaključio je Čehajić.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.