01 May
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

INTESA SANPAOLO BANKA i OM u akciji

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

„Inspirisani srcem“ naziv je velike humanitarne akcije koju od 01.05.2013. do 31.7.2013. provode Intesa Sanpaolo Banka BiH i NVO OTVORENA MREŽA. Intesa Sanpaolo Banke BiH će svim klijentima VISA Inspire kartice omogućiti da čine dobro svaki dan na način da od svake kupovine plaćene VISA Inspire karticom Intesa Sanpaolo Banka odvoji 0,10 KM i donira ga fondu OM-a. Time jedna od vodećih banaka na bh. tržištu uvažava aspekt društveno odgovornog djelovanja.

„Svjesni smo da, kao jedna od vodećih banaka u BiH, nosimo veliku društevnu odgovornost te uvijek nastojimo opravdati povjerenje koje su nam ukazali naši klijenti. Ova humanitarna akcija je izraz naše želje da se, na neki način, zahvalimo našim klijentima. Vodili smo se činjenicom da svi mi u suštini želimo pomoći, međutim, zbog brzog tempa života često i ne stignemo. Stoga smo u Intesa Sanpaolo Banci BiH osmislili koncept koji našim klijentima neće oduzimati vrijeme, a pružiće im mogućnost da ispolje svoju humanost i svakodnevno pomažu tako što će svoje uobičajene kupovine plaćati VISA Inspire karticom. Intesa Sanpaolo Banka BiH će od svake takve kupovine odvojiti 0,10 KM i donirati ga NVO OTVORENA MREŽA. Važno je naglasiti da klijenti zbog toga neće imati dodatnih troškova, jer iznos odvaja Banka, a klijenti nas svojim plaćanjima VISA Inspire karticom inspirišu da to učinimo.“ – rekli su nam iz Intesa Sanpaolo Banke.

U ponedjeljak u emisiji „Udri muški“ predstavnci banke zajedno s Batkom najavili su početak ove akcije „To je još jedan dokaz da postoje društveno odgovorne firme u BiH koje čine sve za zdravstveno najugroženije slučajeve u BiH. Presretni smo da je INTESA SANPAOLO BANKA dio porodice koja svojim radom i društvenom odgovornošću pomaže sve slučajeve koje OTVORENA MREŽA javno promovira za život. To su svi oni slučajevi za koje u našoj zemlji, nažalost, nema rješenja“ – rekao je Batko.

Stoga, nemojte zaboraviti da svaku buduću kupovinu platite VISA Inspire karticom, jer zajedno možemo pomoći mnogo više.

Tim OM

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.