13 Nov
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

Konzum i Pampers donirali 10 000KM OTVORENOJ MREŽI

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zajednički humanitarni projekat Konzuma i Pampersa za OTVORENU MREŽU uspješno je završen. U akciji je prikupljeno 10.000 KM koje će biti usmjerene kao pomoć našim građanima kojima je neophodan odgovarajući medicinski tretman i liječenje u inostranstvu.

Tim povodom danas je u Super Konzumu Korea u Sarajevu upriličeno uručenje donacije gosp. Almiru Čehajiću Batku, predsjedniku Udruženja i gđi. Almi Kapo, direktorici marketinga u OTVORENOJ MREŽI. Ispred Konzuma donaciju je uručila gđa. Fikreta Kosić, direktorica marketinga Konzuma.

Tokom zajedničkog humanitarnog projekta Konzuma i Pampersa u periodu od 01. aprila do 31. maja 2013. godine, od svakog prodanog pakiranja Pampers Jumbo pelena u Konzum prodavnicama širom BiH, izdvajala se po 1KM. Protekla humanitarna akcija rezultirala je velikim odzivom i doprinosom Konzumovih kupaca, stoga je i njen značaj još i veći.

Do sada, Konzum je kao socijalno odgovorna kompanija nastojao biti kvalitetan partner lokalnim zajednicama u kojima posluje, aktivno pomažući različite socijalno ugrožene kategorije, ustanove i udruženja, što će svakako i u budućnosti predstavljati temeljno opredjeljenje Konzuma.

Vaš Konzum d.o.o.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.