24 Jul
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

Makaze koje život znače

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Četvrtu godinu zaredom Klub frizera “Sarajevo” i OTVORENA MREŽA, upriličili su humanitarnu akciju “Makaze koje život znače”.

Danas su se u Sarajevu okupili najbolji frizeri iz cijele BiH koji su prihode od svog rada poklonili u humanitarne svrhe, ovoga puta porodilištu Opće bolnice “Prim. dr Abdulah Nakaš”.
Proteklih mjesec dana, gledatelji emisije “Udri muški” imali su priliku vidjeti frizere kao goste u studiju, a danas i na djelu.

Upravo su gledatelji ove emisije u najvećem broju posjetili BBI centar, dobili novu frizuru, donirali novac i otišli kući zadovoljni, jer su postali dio humane priče. Mnogi od njih su poželjeli stisnuti ruku Almiru Čehajiću Batku, tvorcu kompletne priče OTVORENA MREŽA, koja je i ovaj put pokazala da je najvažnije u životu biti “čovjek”, humani čovjek.

Nakon cjelodnevnog humanitarnog rada u prostoru BBI centra, manifestacija se nastavila u Coloseum klubu (20:00h) gdje je održana donatorska večera za prikupljanje novca putem aukcije na kojoj su bili ponuđeni originalni dresovi Edina Džeke i Miralema Pjanića, rukavica Adnana Ćatića (Felix Sturm), kao i drugi brojni predmeti i umjetnički radovi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.