13 Nov
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

Ne štedi srce – štedi za srce

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Volksbank BH već dugi niz godina sarađuje sa OTVORENOM MREŽOM, kako kroz bankarsko poslovanje, tako i na humanitarnom nivou kroz pružanje novčane potpore njenim korisnicima.

U cilju nastavka dobre saradnje, Volksbank BH će kroz poseban vid oročene štednje u aprilu i maju, od ukupnog iznosa prikupljenih depozita u periodu trajanja ove akcije, donirati dio vlastitih sredstava humanitarnom fondu OTVORENE MREŽE.

Nudeći atraktivne kamatne stope u pomenutoj specijalnoj akciji, koje će se kretati do 4,00% p. a. na period od 20 mjeseci (u KM i EUR valuti), banka želi stimulisati što veći broj klijenata-štediša, da svojim uplatama povećaju ovaj iznos, na osnovu kojeg će banka izdvojiti znatan procent za pomoć u liječenju životno najugroženijih sugrađana.

U misiji ove nevladine organizacije, koja je orijentisana ka čovjeku i njegovim osnovnim interesima i potrebama, Volksbank BH je prepoznala svoje najveće vrijednosti – klijenta i zadovoljenje njegovih potreba, te se kroz učešće u ovom plemenitom projektu sa OTVORENOM MREŽOM još jednom svrstala u društveno odgovorne kompanije.

Volksbank BH već duže od decenije nudi svoje usluge na bh tržištu i tako doprinosi poboljšanju životnog standarda zemlje.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.