30 Oct
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

OTVORENA MREŽA: Naš drug i kolega, Darko Došlo, treba vašu pomoć

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Glavni i odgovorni urednik „Radija OTVORENA MREŽA“, dugogodišnji radijski i televizijski novinar, a prije svega veliki borac za ostvarivanje ljudskih prava svojih sugrađana i čovjek koji je nebrojeno puta pružio pomoć i podršku drugim ljudima u bolesti i nevolji, naš dragi prijatelj i kolega Darko Došlo, našao se u situaciji da traži pomoć za svoje izliječenje. Već godinama Darko bije bitku sa opakom bolešću – hepatitisom C, i potrebna su mu značajna finansijska sredstva što hitnije kako bi mogao da započne sa primjenom nove terapije. Naime, Darko se podvrgnuo interferonskoj terapiji koja je nakon tri mjeseca prekinuta zato što se nije smanjila duplikacija ćelija, a obzirom na to da se pokazala kao neefikasna i previše skupa, ljekari nisu željeli da nastave sa istom, te su preporučili primjenu nove terapije.

OTVORENA MREŽA na čelu sa Batkom čini sve kako bi se što urgentnije pronašlo odgovarjuće riješenje za liječenje našef druga. U tom smislu, OTVORENA MREŽA preduzela je sve potrebne korake da Darko dođe do jednog od naboljih evropskih ljekara o čemu ćemo vas više izvještavati u narednom peridou.

Ukoliko želite da pomognete i podržite našeg saborca u svojoj borbi za život, možete to učiniti na više načina:
– Pozivom na jedinstvene humanitarne brojeve OTVORENE MREŽE: 1330 i 1350
– Direktnim obraćanjem u kancelarije OTVORENE MREŽE i Radija OTVORENA MREŽA- 033/664403 i 033/727017
– Uplatom na PikPay račun OTVORENE MREŽE na sljedećoj stranici:
http://www.citydeal.ba/deals/ima-li-ljepseg-osje-aja-nego-poklanjati-od-srca-darko-doslo-eka-na-nas-poklon_937.html

Našem dragom prijatelju, Darku Došli, želimo da poručimo da sav normalan svijet i cijela OTVORENA MREŽA stoji iza njega i da mu poželimo svu sreću u daljoj životnoj borbi!

Batko & Tim OM & ROM & City d.o.o.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.