04 Mar
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

OTVORENA MREŽA: Javni poziv za usluge br. OM-1-2019

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

OTVORENA MREŽA raspisuje javni poziv za novinare, kamermane, montažere, ton majstore, majstore svjetla, producente, scenariste, scenografe, kostimografe, režisere, glumce, nezavisne autore kratkih audio-video fromi, grafičke dizajnere, zainteresovane za povremene i privremene poslove.

Odabir kandidata će na osnovu dole navedenih kriterija birati komisija koju će imenovati OTVORENA MREŽA, a odabrani kandidati će biti stavljeni na Listu odobrenih i kvalifikovanih ponuđača iste i koja će biti na snazi narednih 12 mjeseci, ali i  dopunjavana početkom svake naredne kalendarske godine ukoliko se ne ukaže potreba za istim ranije.

 

Odobreni i kvalifikovani ponuđači biće pozivani po potrebi kako bi bili angažovani u skladu sa njihovim mogućnostima u datom trenutku.

Sve infromacije o javnom pozivu možete pronaći OVDJE.

Vaše prijave – CV za fizička lica i portofolio za pravna lica – možete dostaviti: poštom ili lično na adresu: OTVORENA MREŽA, Hamdije Čemerlića 21, 71 000 Sarajevo, s naznakom „Za prijavu na Javni poziv br. OM-1-2019“ ili na e-mail: info@otvorenamreza.ba s naznakom „Za prijavu na Javni poziv br. OM-1-2019“;

Krajnji rok za dostavljanje je 18.03.2019. do 15:00 sati.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.