07 Nov
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

OTVORENA MREŽA S PONOSOM OBJAVLJUJE: Banovićanka Alisa Baraković transplantirana u Grenoble-u

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jučer, u kasnim popodnevnim satima, urađena je još jedna transplantacija u okviru Programa OTVORENE MREŽE u Francuskoj – transplantirana je Alisa Baraković (26) iz Banovića. Donor bubrega je njena majka Sabina Baraković i po ocjenama francuskog tima transplantacija je prošla dobro – svi medicinski parametri pokazuju da je sve uredu. Također, eksplatacija je protekla uredno i nalazi donora su odlični. Tim OTVORENE MREŽE presretan je jer je i ova transplantacija urađena uz pomoć dobrih i normalih ljudi.

Ovo je treća godina kako se tim OTVORENE MREŽE brine o zdravlju Alise Baraković koja je imala zdravstvenih padova i uspona. Alisa je imala takvu zdravstvenu situaciju koja je ukazivala da je skoro nemoguće izvršiti transplantaciju. Alisin život vraćen je samo uz djelovanje vrhunske medicine i lijekova koji do prije dvije ili tri godine nisu bili dostupni u Evropi.

Ono što sa odgovornošću možemo da tvrdimo da niko od nadležnih institucija ovoj djevojci nije prišao i rekao da njen život može biti spašen. Dokaz da se može pobijediti su upravo fotografije koje vam donosimo u nastavku.🇫🇷 & 🇧🇦

Tim OTVORENE MREŽE

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.