05 Apr
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

Konzum i Pampers u velikoj humanitarnoj akciji!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Konzum i Pampers pokrenuli su veliku humanitarnu akciju s ciljem prikupljanja sredstava, koja će biti donirana OTVORENOJ MREŽI.

Tokom naredna dva mjeseca, od svakog prodanog pakiranja Pampers Jumbo pelena u Konzum prodavnicama širom BiH, izdvajati će se 1KM. Sva prikupljena sredstva biti će usmjerena OTVORENOJ MREŽI kao pomoć prilikom liječenja, onima kojima je ta pomoć zaista i najpotrebnija.

U vrijeme kada je veoma teško obezbijediti potrebna sredstava za liječenje građana kojima je neophodan odgovarajući medicinski tretman u inostranstvu, Konzum je prepoznao izniman višegodišnji trud i nesebično zalaganje udruženja OTVORENA MREŽA. U saradnji sa Pampersom kao partnerom projekta i očekivani veliki odaziv Konzumovih kupaca, ovom humanitarnom akcijom, nastojati će se prikupiti što veća sredstva i pružiti maksimalna pomoć Udruženju, kako bi oboljeli građani dobili mogućnost adekvatnog liječenja.

Konzum se i do sada isticao kao socijalno odgovorna kompanija i kvalitetan partner lokalnim zajednicama u kojima posluje,  aktivno pomažući  najosjetljivije kategorije društva,  što će svakako i budućnosti predstavljati temeljno opredjeljenje Konzuma.

Pampers

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.