28 Dec
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

Sberbank donirala 5.000 KM OTVORENOJ MREŽI

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sberbank BH d.d. donirala je 5.000 KM nevladinoj organizaciji OTVORENA MREŽA s ciljem pomoći teško oboljelim građanima koji imaju potrebu za odgovarajućim medicinskim tretmanima.

Banka je novac prikupila kroz akcijsku kampanju „Štedim za život“ za oročenu štednju u okviru koje  su uduplana sva prikupljena sredstva od pojedinačnih donacija klijenata.

„Sretni smo što u mjesecu darivanja zajedno sa našim klijentima možemo pomoći rad OTVORENE MREŽE čiji smo donator već duži niz godina. Cilj nam je uspostaviti institucionaliziran pristup u finansiranju humanitarnih aktivnosti i zbog toga smo strateški opredjeljeni za pomoć OTVORENOJ MREŽI koja godinama predano radi na pružanju pomoći našim teško oboljelim sugrađanima“, izjavio je Vedran Peršić, direktor marketinga i komunikacija Sberbank BH d.d., te dodao „hvala svim našim klijentima koji su se uključili i podržali humanitarnu štednju u našoj Banci“.

„Akcija koju je sprovela Sberbanka pod nazivom „Štedim za život“ u saradnji sa OTVORENOM MREŽOM je inovativna, originalna i u potpunosti opravdava svoju priču. U budućnosti ćemo nastojati da u ovakve ili slične akcije uključimo sve zainteresovane građane dobrog srca. Već deset godina Sberbanka je veliki partner OTVORENOJ MREŽI, kao i njen donator. Moram istaći da pomoć najugroženijim građanima Bosne i Hercegovine je u ovim trenucima neophodnija nego ikada ranije. Hvala svim onima koji podržavaju rad OTVORENE MREŽE Bosne i Hercegovine.“ – rekao je dr. Almir Čehajić – Batko, predsjednik OTVORENE MREŽE.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.