26 Dec
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

„Štandovi humanosti“ OTVORENE MREŽE

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Od 27. decembra ove godine na lokacijama dvije sarajevske opštine, Stari Grad, plato Ekonomskog fakulteta i Centar, plato BBI centra, biće postavljeni novogodišnji zimski „Štandovi humanosti“ OTVORENE MREŽE. Na ovim štandovima građani Sarajeva moći će podržati fond za liječenje korisnika Programa transplantacija OTVORENE MREŽE u C.H.U. Grenoble u Grenoble-u (Francuska).

Zainteresovana lica moći će donirati novčana sredstva u iznosu od 2, 5, 10, 15 ili 20 KM-ova, a zauzvrat će dobiti novogodišnji kupon OM-a s tim istim izabranim doniranim iznosom uz određeni pokolon a koji će također biti donirani od privrednih subjekata iz Programa društveno odgovornih kompanija OTVORENE MREŽE.

Ovaj Program građani će moći podržati i kupovinom narukvica „Never Give Up“ OTVORENE MREŽE koje će se također naći na ovim štandovima, a građani će se moći i uslikati u fotoframe-u OM-a i na taj način podržati ovaj Program i kroz svoje socijalne mreže.

Ovaj Program uvijek je moguće podržati i pozivima na prve jedinstvene telefone OTVORENE MREŽE 17030 i 17050.

Pozivamo građane da se družimo na „Štandovima humanosti“, a na istima će u različitim dijelovima dana boraviti i timovi OTVRENE MREŽE i ekipe „Udri muški“, ali i gosti iznenađenja.

Kroz ovaj Program OTVORENE MREŽE dosada je uspješno transplantirano preko 70 građana BiH uz podršku bh. građana i dijaspore, ali i društveno odgovornih bh. kompanija.

Vidmo se na „Štandovima humanosti“!

OTVORENA MREŽA

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.