26 Feb
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

Sve je spremno za donatorsku večer u Oslu

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pomoć za stanovnike BiH koji su ostali bez krova nad glavom u prošlogodišnjim poplavama, ovaj put stiže iz Norveške.

Naime, u organizaciji OTVORENE MREŽE, a pod pokroviteljstvom ambasade BiH u Oslu će se u petak, 27. februara, sa početkom u 19h održati Donatorska večer uz aukciju umjetnina. Donatorska večer uz aukciju se održava s ciljem prikupljanja finansijskih sredstava kao podrška projektu Gradimo srcem BiH.

U prostorijama Ambasade BiH u Oslu jučer su izvršene posljednje pripreme, te su umjetnine koje su transportovane iz BiH, zajedno sa umjetninama koje su poklonili umjetnici iz Osla, postavljene za aukciju koja će biti upriličena u sklopu Donatorske večeri.
NJ.E. ambasador Emir Poljo izrazio je zadovoljstvo do sada učinjenim, te je naglasio kako se nada da će Donatorska večer uz aukciju biti uspješno realizovana uz pomoć svih posjetitelja.

Tokom Donatorske večeri gosti će imati priliku da se upoznaju sa radom OTVORENE MREŽE, saznaju više o projektu Gradimo srcem BiH, te svakako i sami uključe u finansijsku podršku ovom projektu.

Druženje će upotpuniti i kulturno zabavni dio večeri uz bendove Igor Dunđerović & rođaci, Zlatko & band ”Poemus” i Hor Instituta sevdah.

OTVORENA MREŽA izražava veliku zahvalnost prije svega NJ.E. ambasadoru Emiru Polji, umjetnicima koji su poklonili svoja djela, kao i kompaniji A2B koja je omogućila transport umjetnina iz BiH u Oslo. Pozivamo sve naše čitatelje koji žive u Norveškoj da ukoliko su u prilici, dođu u Ambasadu BiH u petak, 27. februara sa početkom u 19h.

Budimo humani, budimo ljudi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.