25 Feb
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

U humanitarnoj “Trci za život” na Jahorini prikupljeno 17.000 KM

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Juče je na Jahorini održana humanitarna “Trka za život” u organizaciji OTVORENE MREŽE i Olimpijskog Centra Jahorina. Akcijom je prikupljeno 17.000 KM za liječenje oboljele djece iz Programa OTVORENE MREŽE.

Predsjednik OTVORENE MREŽE, Dr Almir Čehajić Batko zahvalio se OC Jahorina i svima koji su učestvovali u akciji. Izjavio je da je ovo jedna od najboljih priča OTVORENE MREŽE u kojoj su Ambasador Britanije, zamjenik Ambasadora Španije skijali za našu djecu, dok je Ambasador Španije dodijelio nagrade najuspješnijim takmičarima.

Direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić zahvalio se onima koji su doprinijeli projektu, između ostalih Ministarki Kovač, Ambasadorima Velike Britanije i Španije, svim sponzorima Plantaže, Prointer, Raptor, Just Watch, Denis Toys, Vispak, Banjalučka pivara, Batku i djevojkama iz OTVORENE MREŽE  koji su poslednjih mesec dana danonoćno radili na pripremi i popoularizaciji humanitarne Trke za  život, te Nikolini Kovač, Dalal Midhat, Amelu Ćuriću i Adisu Škalji koji su kroz pjesmu tokom zabave nakon trke nesebično pružili podršku ovoj humanitarnoj akciji.

Jahorina je juče bila prepuna, a osim takmičara, kojih je bilo preko 70, svi prisutni imali su priliku doprinijeti humanitarnoj akciji kupovinom specijalno dizajniranih majica i narukvica “Trke za život”. Ovakav humanikatni projekat, kojim se pruža podrška našim građanima, kroz druženje, pjesmu, osmjehe i ples, zasigurno će postati tradicija.

Dio atmosfere možete pogledati u galeriji ispod.

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.