13 Nov
  • By OTVORENA MREŽA
  • Cause in

Velika akcija za OM

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ovog puta „Europlakat BH Sarajevo“ i „Europlakat LTD Banja Luka“ odlučili su da ostvare saradnju sa OTVORENOM MREŽOM, radijom „City Kameleon Sarajevo“ i „City – OTVORENA MREŽE“ d.o.o. Sarajevo i da sa svojim poslovnim partnerima požele puno sreće i zdravlja onima kojima je to najviše potrebno.

„Europlakat BH Sarajevo“ i „Europlakat LTD Banja Luka“ će u periodu od 04. Januara do 29. Februara 2012. g. organizovati veliku humanitarnu akciju tako što će na zakup svih svojih reklamnih nosača odobriti popust u iznosu od 40%, neovisno o količini zakupljenih lokacija i tipu reklamnog nosača s najkraćim periodom kampanje od dvije sedmice, a zatim će 10%, od ukupnog netto prometa ostvarenog u navedenom periodu uplatiti u fond OM-a za bolesna lica u njenom programu.

Renomirane štamparije „Geneco“ i „Margo“ priključit će se humanitarnoj akciji, te kroz posebno odobrene cijene štampe podržati istu.
Cijena štampe billboard plakata će iznositi 30, 00 KM, city light pakata 14, 00 KM, a na cijenu štampe svih ostalih plakata biti će odobren pospust od 10%. Štamparije će također 10% od svog netto prometa ostvarenog u navedenom periodu uplatiti u fond OM-a.

U isto vrijeme će i OTVORENA MREŽA, radio „City Kameleon Sarajevo“ i „City – OTVORENA MREŽE“ d.o.o. Sarajevo pokrenuti promociju navedene akcije putem svojih medijskih projekata koji će se emitovati u redovnim terminima na 52 radio stanice u zemlji i regionu i TV „PINK BH“. U navedenim emitovanjima iskazat će se zahvalnost svim pravnim licima koja budu učestvovala u ovoj humanitarnoj akciji. Na taj način svi klijenti imat će dodatne benefite u smislu dodatne reklamne kampanje putem radio i TV mreže.
Ovim putem pozivamo vas da se priključite navedenoj akciji, te kroz zakup reklamnih površina date svoj doprinos i vratite osmijeh na lica bolesnih – oni će to znati cijeniti.
Tim Europlakat-a stoji vam na raspolaganju za sve dodatne dogovore i prijedloge za realizaciju reklamnih kampanja i jačanje vaših poslovnih potencijala.
S poštovanjem,

Europlakat BH d.o.o. Sarajevo
Tim OM-a
Tim radio „City Kameleona Sarajevo“
Tim „City – OTVORENA MREŽE“ d.o.o. Sarajevo

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.